Cowboy Mounted Air Shooting kurssi tallillesi 

Haluatko tallillesi uutta ja vaihtelevaa tarjotantaa. Voit järjestää CMAS kursseja ja/tai harjoitteluvuoroja tallillasi. Kouluttaudu näillä nettisivuilla olevilla online-kursseilla kouluttajaksi jonka jälkeen voit pitää tallillasi sekä CMAS kursseja että harjoitteluvuoroja. Harrastajien lisääntyessä voit myös järjestää harjoituskilpailuja että varsinaisia kilpailujakin. 

 

Jos tallilla on tuntihevosia niin ne tulee totuttaa ilmapallojen räjähdykseen etukäteen tallin toimesta. Kurssi voidaan pitää myös mallilla jossa kurssilaiset tuovat omat hevosensa. Tällöin totutus tulee tehdä hevosen omistajan toimesta etukäteen. Talli voi toki järjestää erikseen hevosen totutusta. 

Tallin omistaja hinnoittelee kurssit sekä harjoitteluvuorot omien tarpeidensa mukaisesti. 

Online kurssit sisältävät teoriaosuudet aina harrastamisesta kilpailuihin saakka. Aseenkäsittely ja ammuntakurssi ovat julkaistu. Kouluttajakurssi valmistuu lähiaikoina.

 

Nyt julkaistu teoriakurssi,aseenkäsittely ja ammuntakurssi sekä tuleva kouluttajakurssi antavat tallinomistajalle/ratsastuksenopettajalle riittävät valmiudet järjestää yllä kuvattua toimintaa itsenäisesti.

 

Samat kurssit (poislukien kouluttajakurssi) toimivat myös perusratsastustaidon omaavalle harrastajalle joka voi näiden kurssien jälkeen kehittää omia taitojaan itsenäisesti tai osallistua esim. tallin järjestämiin harjoitteluvuoroihin.

Myöhemmin julkaistaan varsinaiset kilpailun järjestämiseen liittyvät kurssit kuten tuomari ja ratamestari kurssit.

 

Jos tallillasi pidetään CMAS kursseja tai harjoitusvuoroja niin ilmoita siitä minulle, tulen pitämään täällä listaa talleista joissa lajia toteutetaan.

Kysy lisää tai ota yhteyttä: CowboyKallonen(at)icloud.com